I fjor inviterte vi for første gang til sommerbildekonkurranse. Responsen lot ikke vente på seg! Gjennom hele sommeren strømmet det inn bilder av fine solnedganger, barnebarn på fjelltur, fargerike blomster i hagen, firbeinte venner, røde naust og bratte fjelltopper.

Malene Aaram Vike gikk til topps i konkurransen med det stemningsfulle bildet av dattera Karen på dissa i hagen, et bilde hun tok en av de fine sommerkveldene i fjor. Kanskje er det ditt bilde som går til topps i konkurransen i år?

LES OGSÅ: Hadde noe helt spesielt i tankene da hun tok årets sommerbilde hjemme i hagen

- Responsen i fjor var over all forventning. Det er tydelig at leserne våre synes det var kjekt å kunne sende inn sine blinkskudd og dele dem med leserne på denne måten. Derfor drar vi til med ny konkurranse i år, sier ansvarlig redaktør Ingrid Ellevset.

Det er bare å begynne å sende inn bilder til redaksjonen. Husk at vi setter en begrensning på maks åtte sommerbilder per innsender gjennom sommeren.

Vi kommer til å presentere bilder både i papiravisa og nettutgaven, og vi premierer hver uke to bilder med Flax-lodd.

Etter sommeren kårer vi en vinner av konkurransen, som får et gavekort fra Alti på 1000 kroner. To andre vil også få gavekort på 500 kroner. Gavekortene kan brukes i alle Alti-senter.


Det er Aura Avis-redaksjonen som skal kåre vinnerne. I juryen er blant andre Tommy Rustad å finne, som våre lesere vil kjenne som en svært habil fotograf.

- Det viktige for oss når vi kårer sommerbildet, er at det gir oss den riktige sommerstemningen, sier han.

Hvilket utstyr du bruker, om det er mobilkamera eller speilrefleks, er derfor underordnet. Det vi er på jakt etter, er det fineste sommerbildet.

– Man kan finne gode sommermotiver hvor som helst, så det er bare å ta fram kameraet man har for hånden når stemningen er der. Og sende det til oss.

Send dine bilder til redaksjonen@auraavis.no. Merk e-posten med "Sommerbilder". Husk å skriv navn, adresse og gjerne en setning eller to om bildet og motivet.

Vi gleder oss til å se dine fineste sommerbilder!

LES OGSÅ: Vinnerne av årets sommerbilder i Aura Avis