Nettkonsert med Charlotte Audestad

Torsdag kveld spiller Charlotte Audestad på Moskus Sessions i Trondheim.

DEL

I kveld 26. mars spiller Charlotte Audestad på Moskus Sessions i Trondheim, sammen med gitarist Petter Vik Sæther. Mange i Sunndal kjenner Charlotte fra konserter og opptredener både i Hovshall, Øra kafe og Hov kov kirke. Klikk deg inn på konserten fra Facebook-siden Kultur i Sunndal klokken 20.00 i kveld.

- Konsertene på Moskus Sessions i Trondheim er et fantastisk tiltak for at artister og musikere skal overleve økonomisk og for å spre glede inn i de tusen hjem midt under koronakrisen, sier Charlotte Audestad og legger til:

De aller fleste av oss opplever den tiden vi er inne i nå som veldig krevende. Musikere og artister er rammet av de praktiske følgene av Korona-viruset. Alt av konserter blir stoppet, og de fleste mister alt av inntektsgrunnlag og går en svært usikker tid i møte.

- Dette er noe jeg gleder meg enormt til! Å spille digital konsert er et helt nytt konsept, og det blir utrolig spennende og rart å spille for helt tom sal - uten applaus eller tilbakemeldinger i form av smil, latter eller tårer.

Charlotte håper så mange som mulig har lyst til å komme. Konsertstart klokka 20:00. Penger til billett (helt valgfritt beløp) kan vippses til #598911, og mottas med et hjertevarmt takk.

Senere i uken starter vi med innslag og konserter fra Hovshall scene. Først ute er Johan Øiestad fredag kveld, som et forspill til Idol med Tore Pedersen. Lørdag kveld spille Jokke-bandet «Firer fulle menn». Dette kommer vi tilbake til.

Artikkeltags