Norsøk: Ny kommunikasjonsrådgiver på plass

Ny på Norsøk: Vegard Botterli.

Ny på Norsøk: Vegard Botterli.

Det er ei spesiell tid å starte i ei ny stilling og flytte til en ny plass, innrømmer Vegard Botterli (40). Han har tatt over stillinga som kommunikasjonsrådgiver etter Anita Land ved Norsk senter for økologisk landbruk (Norsøk).

DEL

Familien er nå etablert på Tingvoll. De gleder seg til at samfunnet åpner litt opp, slik at de kan bli bedre kjent med bygda, skriver Norsøk i ei pressemelding.

Vegard Botterli har masterutdanning innen journalistikk og fredsstudier fra London og Basel. Ellers har han blant annet arbeidet som journalist for det internasjonale nyhetsbyrået Reuters og for National Geographic.

Vegard Botterli mener han har fått drømmejobben, og gleder seg til å sette seg inn i alt det spennende som de ansatte i Norsøk arbeider med.

– Jeg har allerede fått vært med på feltarbeid og konferanser, men regner med at jeg trenger litt tid på å komme helt inn i fagtermene, sier Botterli.

I april og mai har han arbeidet sammen med Anita Land, som har vært ansatt i NORSØK i 23 år. Hun går nå av med pensjon.

– Jeg føler meg privilegert som har fått denne jobben og kan bosette meg på Tingvoll. Etter ti år i storbyer er det godt å våkne opp til fuglesang og ikke bruke mye tid på å komme seg på jobb, sier Vegard Botterli.

Når de strengeste koronatiltakene blir opphevet ser han fram til å bli mer kjent med fagmiljøet innen økologisk landbruk og folk på Tingvoll.

Vegard Botterli er oppvokst i Molde og har røtter i ØksendaI. I løpet av våren øker familien fra to til tre, så han ser ikke bort fra at han blir i jobben like lenge som sin forgjenger.

Artikkeltags