Saken er oppdatert.

Sunndal

G19 var det første av Sunndal-lagene som skulle i kamp tirsdag. På den andre banehalvdelen sto Modum, som ville mest i starten av kampen og tok ledelsen, først 0-1 og så 0-2. Men Sunndal ga seg ikke, og fikk belønning for innsatsen: Til slutt ble det uavgjort 2-2 (1-2 til pause). Etter at puljespillet er avsluttet, troner Sunndal på topp, og dermed blir det A-sluttspill!

Les mer om kampen: G19: Sen scoring sikret Sunndal puljeseier og A-sluttspill

Sunndal spiller 16-delsfinale klokka 10.15 torsdag. Motstanderen er ikke klar.

Aura Avis overfører kampen direkte:

LES OGSÅ: Går for puljeseier etter seier over engelsk lag

Det ble tap for G16-laget i kampen som gikk tirsdag ettermiddag. Ullern IF ble for sterke, og vant 5-0. Dermed er laget i B-sluttspillet. Sunndal G16 spiller 64-delsfinale tidlig onsdag morgen.

J19 møtte Oppsal tirsdag kveld. Det var Sunndal som tok ledelsen, men Oppsal utlignet. Gleden var derfor stor da Sunndal satte inn 2-1-scoringen. Til tross for iherdig innsats fra motstanderen i sluttminuttene ble det også sluttresultatet. Kampen kan du se opptak av her. Med seieren i lomma er det også A-sluttspill som venter for Sunndal-jentene. Åttedelsfinalen spilles onsdag kveld klokka 18.30.

LES OGSÅ: Har fortsatt mulighet til å nå A-sluttspillet

Kvass/Ulvungen

Også i Kvass/Ulvungens-leiren er det jubel.


G13 møtte Stange SK tirsdag. Det ble en ny seier til laget i grønt og hvitt (2-0), etter ett tap og en seier tidligere i turneringa. Laget er dermed klar for A-sluttspill! Det blir 32-delsfinale for laget, kampen spilles onsdag klokka 13. Motstander er Giv Akt IL.

Kampene for de yngre spillerne overføres ikke på samme måte som de eldre. Bakgrunnen for dette er at Norges Idrettsforbund nylig fattet beslutning om at det ikke skal overføres/strømmes kamper for de under 15 år.

J17 spilte mot Nore Neset IL Os 2 tirsdag ettermiddag. Det endte med tap 0-4. Dette ble det tredje tapet for laget. Dermed er det B-sluttspill som venter, med 16-delsfinale onsdag klokka 11.15.

LES OGSÅ: Kvass/Ulvungen: Måtte sette utespiller i mål