Dette skjer i dag: Norwegian legger fram tallene for fjerde kavrtal

Av

Dette er blant de ventede hendelsene torsdag 7. februar.

DEL

Norwegians kvartalstall

Norwegian Air Shuttle ASA legger fram resultat for fjerde kvartal 2018 torsdag 7. februar. Tallene presenteres av konsernsjef Bjørn Kjos og finansdirektør Geir Karlsen.

May til Brussel

Storbritannias statsminister Theresa May reiser til Brussel i et forsøk på å overbevise EU-ledere om å reforhandle deler av brexit-avtalen.

EU har gjort det klart at det er uaktuelt å forhandle fram en ny avtale, men vil lytte til konstruktive forslag fra May.

Venezuela-konferanse

Mexico og Uruguay har tatt initiativ til en regional konferanse om Venezuela for å prøve å få til en politisk løsning på krisen i landet.

Onsdag sperret hæren grensen for å hindre forsyninger av nødhjelp fra utlandet. Tidligere har opposisjonsleder Juan Guaidó utropt seg selv til president og anerkjennes av en rekke land.

EU-prognoser

EU-kommisjonen skal etter planen legge fram nye økonomiske prognoser for 2019. Utviklingen det siste halvåret har pekt mot en betydelig svekking av den økonomiske veksten.

NRKs Marienlyst-plan

NRK presenterer planprogrammet som skal være utgangspunkt for en omregulering av kringkasterens tomt på Marienlyst. Målet er å vise potensialet som ligger i området.

NRK skal flytte, og et nytt hovedkontor i Oslo skal finansieres gjennom salget av eiendommen på Marienlyst.

(©NTB)

Artikkeltags