Nå er datoen klar!

9. oktober er der klart for salg av iPhone6S og 6S plus i Norge.

9. oktober er der klart for salg av iPhone6S og 6S plus i Norge. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Sjekk når du kan kjøpe iPhone 6S og 6S Plus i Norge.

DEL

[Nettavisen]  Apple kunngjorde mandag, nær sagt som normalt, at deres siste iPhone-modell har satt salgsrekord. Ifølge selskapet har de solgt 13 millioner enheter på tre dager av iPhone 6S og 6S Plus.

- Salget av iPhone 6s og iPhone 6s Plus har vært fenomenalt. I hele Apples historie har vi aldri før solgt flere enheter den første lanseringshelgen, meldes det.

I kjent stil var ikke salget i Norge en del av disse lanseringstallene, rett og slett fordi norske kunder aldri får lov til å kjøpe iPhone samtidig som den slippes i USA og England.

Men nå bekrefter Apple at telefonen kommer til Norge samtidig som Apple Watch også blir å få kjøpt her på berget: 9. oktober.

Etter at Apple satte opp prisene tidligere i år som følge av endring av dollarkursen, blir det derimot i år en dyrere affære enn tidligere å oppgradere.

Dette er prisene på de nye telefonene:

iPhone 6s:

* 16 GB: 7.390 kroner

* 64 GB: 8.490 kroner

* 128 GB: 9.590 kroner

iPhone 6S Plus:

* 16 GB: 8.490 kroner

* 64 GB: 9.590 kroner

* 128 GB: 10.690 kroner

De største nyhetene med den oppgraderte versjonen av iPhone er raskere prosessor, nytt kamera både foran og bak - samt den nye trykkfølsomme skjermen som kjenner hvor hardt du trykker på skjermen - såkalt 3D Touch. (ANB)

Artikkeltags