- Dette er en av de mest krevende jobbene i en avisredaksjon. Det handler om god planlegging, koordinering og prioritering for at journalistene skal kunne gi våre lesere et best mulig innhold, sier ansvarlig redaktør Ole Knut Alnæs.

Han legger vekt på at Tidens Krav er kommet langt innen digitaliseringen av både produktet og arbeidsflyten.

- Dette krever nøye planlegging av hvilke saker vi skal lage og hvordan og når de skal publiseres. Med denne endringen i redaksjonen skal vi bli bedre til å løpende justere og vinkle innholdet vårt basert på analyser av hva som leses av hvilke lesergrupper.

Lise Kristin Valgermo kommer fra NRK Møre og Romsdal, hvor hun har jobbet både som journalist og vaktsjef. Hun er opprinnelig fra Ørskog, og kjenner både Nordmøre og fylket godt. Valgermo er utdannet innen drama, film og journalistikk.

- Dette blir en spennende utfordring og jeg gleder meg til å ta med flyttelasset til Kristiansund. Jeg er opptatt av historiefortelling og bildebruk, og ambisjonen er at vi skal jakte på de gode og viktige historiene fra Nordmøre til avis og nett. Det er et stort ansvar å være nyhetsredaktør for en regionavis med så rik historie, og jeg føler meg klar til å stupe ut i det, sier Valgermo.

Tidens Krav har gjennom året hatt en liten økning i antall abonnenter, og håper på en fortsatt økning til neste år.

- Vi er svært fornøyd med å få med Valgermo på laget, og forventer at hennes erfaring og kompetanse vil bidra til enda bedre innhold i Tidens Krav til glede for våre abonnenter og lesere sier, Ole Knut Alnæs.