Grønnfjellrennet: Arrangeres for 48. gang søndag

Grønnfjellrennet fra Gammelstra til Raudsand arrangeres søndag for 48. gang.

Grønnfjellrennet fra Gammelstra til Raudsand arrangeres søndag for 48. gang.

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Grønnfjellrennet arrangeres for 48. gang søndag. Det er Raudsand IL som står som arrangør av dette turrennet som nå er et av de eldste i vårt distrikt som fortsatt arrangeres.

Dette er et turrenn som går fra Gammelsetra til Raudsand Samfunnshus. Distansen er på ca. 17 km og går i nydelig terreng. Etter halvveis løp finnes det en matstasjon der det vil være mulig å få kjøpt seg noe å drikke og spise. Turløpet passer for både liten og stor.

- Traseen vil bli kjørt med tråkkemaskin og vi håper å kunne tilby kjempefine forhold, sier Jan-Børge Silseth i Raudsand IL.

Det er oppsatt gratis buss fra Raudsand kl. 8.30 søndag morgen. Arrangøren presiserer at det ikke går transport tilbake til Gammelsetra. Det må hver enkelt sørge for selv.

Alle som er påmeldt og går turrennet er med i trekningen av mange og flotte gavepremier. Vi ønsker å takke det lokale næringslivet for den velvilje som er vist oss. Disse premiene vil bli trukket ut kl. 1500 på Raudsand Samfunnshus. Det vil også være mulighet til å få kjøpt seg en matbit på Raudsand Samfunnshus etter endt løp.

Påmelding til turrennet skjer mellom kl. 0900 - 1200 på Gammelsetra.

- Vi ønsker alle sammen vel møtt, sier Silseth.

Artikkeltags