Sparebank 1 SMN støtter ny humpedisse til Presthagan Velforening

Overrekkelse: Gøril Berntsen (Sparebank 1 SMN), Jon Henrik Tronsgård (Sparebank 1 SMN), Maja Solli (Presthagan Velforening), Berit Skralthaug (Sparebank 1 SMN) og Malin Torske (Sparebank 1 SMN).

Overrekkelse: Gøril Berntsen (Sparebank 1 SMN), Jon Henrik Tronsgård (Sparebank 1 SMN), Maja Solli (Presthagan Velforening), Berit Skralthaug (Sparebank 1 SMN) og Malin Torske (Sparebank 1 SMN).

I forbindelse med høstens utdeling av samfunnsutbytte fra Sparebank 1 SMN ble det på fredag overrakt en gavesjekk på kr 14.000 til leder av Presthagan Velforening, Maja Solli.

DEL

Presthagan Velforeningen ønsker å ruste opp tilbudet til småbarnsfamilier ved å bytte ut dagens humpedisse på sin lekeplass til en ny og mer moderne disse. Dette synes Sparebank 1 SMN er en veldig god sak å støtte.

- Deler av bankens overskudd går tilbake til formål som gjør lokalsamfunnet enda bedre. Vi kaller dette samfunnsutbytte, sier banksjef Berit Skralthaug.

To ganger i året kan organisasjoner, lag og foreninger søke om å få en andel av bankens samfunnsutbytte. I 2019 har banken startet «Sofakampen», og har prioritert å støtte formål som får flere opp av sofaen og i fysisk aktivitet.

- Derfor passet det veldig bra for oss å være med å støtte ny humpedisse som barn og familier forhåpentligvis vil få stor glede av, sier Skralthaug.

- I høst deler vi ut nye kr 55.000 til formål som vil få folk ut i mer aktivitet sier Skralthaug. Totalt i år har banken delt ut kr 200.000 til lag og foreninger i Sunndal og Surnadal. Aktiviteter som får støtte i høst er:

Sunndal Husflidslag, Strikk-ut-tur
Sunndal Revmatikerforening, Trening i varmtvannsbasseng
Sunndal Svømme- og Livredningsklubb, Svømmestevnet Sunndalsstevnet
Sunndal Rideklubb, Rideskoleponnier til våre yngste ryttere
Presthagan Velforening, Humpedisse presthagan


- I begynnelsen av desember åpner vi opp for nye søknader og vi ønsker oss enda flere søknader til neste år, sier Berit Skralthaug.

Søknader om støtte må legges inn via bankens hjemmeside, www.smn.no. Skralthaug oppfordrer lag og foreninger, spesielt med fokus på barn og ungdom om å sende inn søknader.

Artikkeltags