Ung tacokunst i Barbara

Utstilling: Ståle Gerhardsen åpner utstillingen «Fredagstaco» i Galleri Barbara lørdag 4. februar. Berit Megård ser fram til en fin kulturdag i Sunndal.

Utstilling: Ståle Gerhardsen åpner utstillingen «Fredagstaco» i Galleri Barbara lørdag 4. februar. Berit Megård ser fram til en fin kulturdag i Sunndal.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Lørdag fylles Sunndal kulturhus av kunst, musikk og nydelig mat. Unge og gamle er velkommen til å ta del i kunstner Ståle Gerhardsen univers.

Utstillingen som åpner i Galleri Barbara lørdag 4. februar har fått navnet « Fredagstaco»

– Å spise taco er en typisk aktivitet for alle på fredager. Tacoen har blitt et begrep og en del av den norske folkesjela, det er det jeg har tatt tak i her, sier kunstner Ståle Gerhardsen.

Personlig preg

På samme måte som enhver taco får sitt personlige preg byr Gerhardsen på en rekke kunstneriske uttrykk som publikum kan plukke og velge som de vil.

– Jeg dekker et tacobord og så kan de som kommer fylle sin asjett, sier han.

Gerhardsen er opptatt av at kunst skal være tilgjengelig for alle. Han har trykk til en overkommelig pris også for den som ikke sitter på en feit lommebok.

Leder for Sunndal kunstlag,

"Han er et friskt pust som har mye å by på. Dette er en utstilling som favner bredt og som jeg vil tro kommer til å glede mange unge.

Berit Megård

Leder Sunndal Kunstlag

Berit Megård, er glad for at Gerhardsen gjester Sunndal.

For de unge

– Han er et friskt pust som har mye å by på. Dette er en utstilling som favner bredt og som jeg vil tro kommer til å glede mange unge, sier hun.

Det er kunstlaget som har invitert Gerhardsen.

Samarbeid

Kulturtjenesten i Sunndal står for rammen rundt arrangementet lørdag, mens Sunndal Jazzklubb byr på musikk av Nils Olav Johansen Trio under åpningen. Trædalsstuene disker opp med nydelige tapasretter til tacokunsten. Jo Inge Nes er dagens konferansier og vil sy sammen programmet.

– Hele foajeen på kulturhuset blir gjort om til en kunstkafé. Vi håper det kommer masse folk og at vi får en fin dag sammen, sier Megård.

Performance

Som en del av åpningen skal Nils Olav Johansen Trio og Gerhardsen lage kunst mens publikum ser på. Mens jazzmusikerne improviserer maler Gerardsen det han hører. Bildet vil bli auksjonert bort mot slutten av dagen.

Vinterjazz

Etter kunstutstillingen i Galleri Barbara fortsetter Nils Olav Johansen Trio med konserten Vinterjazz på Øra Kafe.

Les også: Kunsten åpner UKM

Les også: Kunstkafe i Barbara

Artikkeltags