Super Deluxe Trio i jazzklubben i kveld

Per Mathisen Super Deluxe Trio.

Per Mathisen Super Deluxe Trio.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Sunndal Jazzklubb presenterer en meget spennende trio på Øra Kafe i kveld, onsdag 20. september.

Per Mathisen Super Deluxe Trio består av tre navn som oser kvalitet, tre musikere som tar tak i kroppen din, musikk som tar deg med på fest med et groove som aldri slipper, selv etter siste tone.

Her møter du en trio med de beste, en cocktail av jazz, funk, rock og verdensmusikk fra fantastisk virtuose musikere med smittende selvtillit. De leverer halsbrekkende soloer, et samspill det lukter svidd av og som garantert gir publikum hakeslipp. De tre har lysende karrierer hver for seg, og at vi nå møter dem sammen oppleves som et lite mirakel.

Vil de tippe hverandre over, holder skruene i sammenføyningene? Eller blir det som vi tror, en funkfeit brusende kveld med breie glis på begge sider av scenekanten? Heldigvis har alle med seg to sett instrumenter, i tilfelle noe skal ta fyr!"

Trioen består av disse:

· Per Mathisen er en av de mest brukte norske bassistene kjent fra blant andre Dance With A Stranger, Denada og et stort antall CD – innspillinger. Per er en dyktig bassist både på el-bass og kontrabass.

· Svenske Ulf Wakenius på gitar var fast medlem i Oscar Peterson trio og ble beskrevet av beskrevet av avdøde Oscar Peterson som en av verdens beste jazz-gitarister. Ulf Wakenius har samarbeidet med mange av de største jazzstjernene i verden, blant annet Jack DeJohnette, Randy Brecker, Niels Henning Ørsted Pedersen, Pat Metheny og Michel Legrand.

· Engelske Gary Husband på trommer og keyboard er mest kjent fra sitt mangeårige samarbeid med gitaristen Allan Holdsworth. Han har i den senere tiden spilt i bandet til John McLaughlin, Billy Cobham samt en periode med Level 42 og Gary Moore.

Artikkeltags