Reitens advokat: – Ønsker ikke å bidra til en diskusjon rundt hvem som «vant»

Jeg ønsker ikke å bidra til en diskusjon rundt hvem som «vant». Gunn Inger Reiten Reiten er vel av den oppfatning at det ikke finnes «vinnere» i saken. Saken ble også forlikt.

DEL

Det sier Gunn Inger Reitens advokat, Martin M. Williams, i en kommentar til pressemeldingen fra kommunedirektør Randi Dyrnes, der hun blant annet hevder at det er sterkt upresist å si at Gunn Inger Reiten i det vesentlige vant saken mot kommunen.

– Jeg ønsker ikke å bidra til en diskusjon rundt hvem som «vant». Reiten er vel av den oppfatning at det ikke finnes «vinnere» i saken. Saken ble også forlikt. Når det gjelder henvisningen til hennes forklaring, var hovedpoenget at den delen av tjenesten som leveres av ekstern tjenesteyter har fungert veldig bra, videre at man så sent som i begynnelsen av oktober 2019 får vedtak som er i samsvar med det Reiten siden 2017 har anført, og endelig at forliket innebærer at kommunen skal levere ansvarsgruppe og koordinatot. Reiten framholdt at dette var av avgjørende betydning for at retten til medvirkning skal bli ivaretatt. For henne og ektefellen er dette viktig, sier Williams.

Artikkeltags