Klare for kveldens revypremiere: "Evolusjonsteorien om Tingvoll"

Gamlehjemmet: Lærerstaben om 30 år - på gamlehjemmet...

Gamlehjemmet: Lærerstaben om 30 år - på gamlehjemmet...

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Fredag kveld er det premiere for årets russerevy i Tingvoll. "Evolusjonsteorien om Tingvoll" er tittelen, og vi følger utvikling av tingvollsamfunnet fra steinalderen fram til moderne tid, og enda lenger.

Alle revyer skal ha en rød tråd. Tingvollrevyen har flere. Den mest iøynefallende er lærerne, som går igjen i de fleste innslagene.

Avslutningsnummeret fra gamlehjemmet, der dagens lærere omsider havner, er en fornøyelig og verdig avslutning på to timer med god, lokal underholdning.

Aura Avis var til stede på torsdagens generalprøve, som ble i lengste laget, godt over to og en halv time. Den hadde godt tålt en innstramming. Det har en også tatt konsekvensen av, og noen nummer er fjernet både fra første og andre akt før kveldens premiere.

Den er for øvrig så godt som utsolgt.

- Vi har satt inn ekstra stoler, og har en to-tre ledige seter, sier revysjef Anne Osen Rimstad. Lørdag er det mer ledig, så tingvollfolk: Kjenn deres besøkelsestid. Revyen er vel verdt to timer på en lørdagskveld.

Det er for ellers russefest på Sellanrå etter premieren, mens det blir fest på fjordhotellet for de over 18 år lørdag kveld.

Artikkeltags