Reidar Holmefjord ansatt som kjøkkensjef ved Tingvoll Fjordhotell

Reidar Holmefjord skifter beite.

Reidar Holmefjord skifter beite.

– Vi er utrolig fornøyde med å fortelle at vi har skrevet avtale med ny kjøkkensjef på Tingvoll Fjordhotell. Dette er et samarbeid vi har virkelig tro på, sier styreleder i Tingvoll Næringsbygg, Per Magne Waagen.

DEL

Den nye kjøkkensjefen heter Reidar Eikeland Holmefjord (34), og er bosatt i Ålvundfjord med kone og to barn.

– Mange kjenner meg fra Trædalstuene (Trædal Hotell) på Sunndalsøra, hvor jeg både har vært ansatt og driftet selv i til sammen ni år, forteller Holmefjord. Kokken har og drevet kjøkkenet på Sunndal Kulturhus og cafelokaler på Sunndalsøra de siste tre årene, sier Holmefjord.

Han kommer opprinnelig fra Eikelandsosen utenfor Bergen, men har bodd i regionen i mange år, og er veldig godt kjent med nordmørske mattradisjoner.

– Dette var en så interessant jobb at den kunne jeg ikke la passere. Fjordhotellet har flott beliggenhet, og med et hotell i vannkanten må fisk være en naturlig del av menyen, sier Holmefjord. På menyen blir det tradisjonsmat, men også en mulighet til å kjøpe for eksempel hamburger og pizza.

– Det skal være ærlig og ekte mat, med gode smaker. Målet er at det skal være så god mat at lokalbefolkningen kommer igjen og igjen.

Kjøkkensjefen har allerede vært på kjøkkenet og sett på hvordan han vil endre litt på plasseringen av utstyr for å gjøre kjøkkenet mer brukervennlig, samt at vaskefilla er tatt i bruk for rundtvask.

– Jeg gleder meg masse til å ta fatt på dette, og håper at flest mulig kommer og smaker på maten vår, sier han. Mye er allerede skjedd på hotellet, for å gjøre klart til åpning.

– Storfamilien har virkelig stilt opp på dugnad, og vi har malt og sparklet, og pusset og flyttet om. Snart er vi klare for å ønske velkommen, forteller Per Magne Waagen.

Tidsskjemaet for åpning av restauranten er ambisiøs.

– Lørdag 17. august har vi en liten snikåpning av restauranten i forbindelse med Tingvollmartna, med påfølgende fest om kvelden. Den offisielle åpningen blir lørdag 24. august klokka 15, etter at RV70 er åpnet, og deretter kommer restauranten ha åpent hver dag klokka 14-21, forteller styrelederen.

Mange av brikkene med nye ansatte begynner å falle på plass.

– Vi mener at vi har klart å sette sammen et bra team, og gleder oss til å åpne dørene og ønske folk velkommen, avslutter Waagen.

Artikkeltags