Dette er den tida av året man føler man har alt foran seg, og det ligger en forventning til sommer og fornying. Det sier senterleder Bergsvein Brøske, som selv har travle dager for å gjøre alt klart til trenddagene.
– Nå er vi i innspurten med å fylle opp goodiebager til festaften på torsdag, sier Brøske.
Nytt av året er at festaften med moteshow har en inngangsbillett, og alle som kjøper får en goodiebag fylt av varer fra senteret.

Underholdning

Den største begivenheten for de voksne blir nok Festaften torsdag. Da blir det motevisning av brudekjoler, vårens trender og festklær. Men det er ikke det eneste senteret byr på. Fredag er det et sportsmoteshow på torget i Amfi, med zumbaoppvisning, og oppkjøring til sykkelsesongen. Sunndal Sport har framvisning av sykler.
Torsdag har Sunndal Jeger og fisk stand for store og små. Og jammen ta om det ikke møter opp en indianer også, i skikkelsen til Sigbjørn Børset, til glede for store og små.
Lørdag er det mulig å slå av en prat med sydamen Marian, i en seanse kalt «Dresstimer».

For barna

En av de mest spennende tingene som skjer er kanskje oppsetningen av «Mysteriekammeret». Det er en barneforestilling som settes opp hver dag under Trenddagene.
Det er foreløpig ikke mye vi vet om forestillingen, annet enn at den det blir en artig og spennende opplevelse for barn og voksne som tar turen.
– Ikke engang jeg har fått greie på det, så vi er veldig spente vi også, sier senterleder Brøske.
Lørdag blir det også utdeling av heliumballonger av Amfelia og Oskar.

Vaser

Hos Tilbords gleder Karin Åsbø seg til å få inn nye, fargerike serviser.
Hun forteller at det er veldig populært med stripete vaser for tiden. Mange kommer innom for å sikre seg en. Noen kvinner sender også mennene sine. «Vi skal ha sånn stripete vase» får hun høre.
– Det er også mange brudepar som legger inn gaveliste i disse dager, sier Åsbø.
Hun gleder seg til trenddagene, og å vise fram utvalget.