Bingoen ga nesten en million

Artikkelen er over 6 år gammel

14 foreninger fikk nesten 70.000 hver.

DEL

Teknobingo er en kjede på 22 bingohaller og Teknobingos haller er i følge Lotteritilsynet nest største bidragsyter på landsbasis av inntekter fra bingo til frivilligheten. - Forbrukeratferden er i endring og stadig flere kjøper varer, tjenester og spill på nettet. Som konsept må vi derfor hele tiden være våken for hva gjestene ønsker seg hos oss, sier Anita Fjærem i Teknobingo.

Strengt regulert

- Bingo er strengt regulert, og vi kan ikke konkurrere med premiene som regulerte og uregulerte spill kan tilby på nettet. Men, vi har noe annet, som er uvurderlig for de som tar turen innom: ansatte som hilser deg velkommen og tar seg tid til en prat, et hyggelig miljø blant spillerne med mye latter, kaffe og enkel servering. Til oss kommer både unge og eldre, alene eller sammen med noen for å møte andre og å oppleve litt spenning i hverdagen.

Spillene fornyes hele tiden og vi må tilby noe for enhver smak. Vi har selvfølgelig tradisjonell bingo hvor tallene krysses av på bongene manuelt eller automatisk på våre spillterminaler. Spill som Skattekisten, Lykkehjulet, Elvis, og TV-Extra gir gevinst på forskjellige mønstre eller måter. Spenningen er til å ta og føle på når Lykkehjulet snurres. Stopper hjulet på 500 eller 4000 kroner? Forventningen er stor når Jackpotten er på topp, hvem tar premien på 24.000 kroner?

Mens spillerne i bingohallen konsentrerer seg om å få med seg tallene som leses opp, er det lyd og livlig prat i spillehallen. Her spilles det på databingo som gir inntil 12.000 i premie og Norsk Tippings spilleautomater Belago, som bare kan stå oppstilt i bingohaller. Belago har flere typer jackpotter, den største på inntil 50.000 kroner.

Nattbingo

Nytt av året er spillet Casino, et spill som går hvert 4 minutt og som allerede har blitt har veldig populært.

Nytt er også Nattbingo, som har blitt tatt veldig godt imot. Kommende fredag skal jackpoten på 14.000 kroner ut...

Disse fikk penger

Disse 14 foreningene hadde bingotillatelse i 2013 og fikk 68.986 kroner hver fra driften i fjor:

Hov Skytterlag

I.L. Averøykameratene

IL Grykameratene

Kvass/Ulvungen FK

Norske Redningshunder, Oppdal Lag

Sunndal IL Fotball

Sunndal Musikkforening

Sunndal og omegn ms forening

Sunndal Pistolklubb

Sunndal Revmatikerforening

Sunndal Rideklubb

Surnadal Skolekorps

Tustna Idrettslag

Vestre Tustna Skytterlag

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken