Krister deltar i Villa Medusa

Artikkelen er over 17 år gammel

I høst kan du følge Krister Nekstad (24) fra Tingvoll i realityserien Villa Medusa på TV Norge. Sendingene starter førstkommende mandag kveld.

DEL
Da treffer deltagerne i den tredje utgaven av Villa Medusa hverandre for første gang, og vi følger reisen til den eksotiske, lille øya Bequia i Karibia.

Her skal de bo og jobbe sammen i fem uker. Vil de komme overens? Klarer de å tjene penger til mat og husleie? Klarer de å skaffe seg jobb i et land hvor arbeidsledigheten er høy?

Da TV Norge søkte etter nye deltakere til Villa Medusa, kom det inn om lag 100 søknader hver dag. Blant dem ble åtte unge mennesker, fire kvinner og fire menn, plukket ut til å være med på turen.

I det første programmet blir vi kjent med deltagerne. Hvem er de og hvilke tanker gjør de seg omkring egen medvirkning i programmet?

Vi får vite litt om deres interesser og hva de jobber med. Reisen fra Gardermoen via London og videre til Barbados følges før deltakerne endelig ankommer Bequia.

Godt installert i det lille huset som skal være deres hjem de neste fem ukene, tar de seg tid til å bli kjent. Deltakerne diskuterer seg fram til hvem som skal dele seng.

De får dessuten besøk av landlorden Chester, som skal ha husleie hver tredje dag. I løpet av kvelden må deltakerne også dra av gårde til nabohotellet for å skaffe gass til komfyren.

Allerede da dukker det opp jobbmuligheter. Slik presenteres Krister og de andre deltakerne av informasjonskonsulent Thea Lund i TV Norge:

Krister Nekstad (24) kommer fra Tingvoll på Nordmøre og studerer i Oslo. Krister er en gründertype som har startet en aksjeklubb med åtte venner, og har en forretningside klar for et eget eventfirma.

Han er også vokalist i et boyband som venter på platekontrakt. I tillegg er tingvollgjeldingen en av landets beste BI-studenter. Snart drar han til Thailand for å skrive diplomoppgave. Krister er opptatt av trening og musikk og liker å feste i helgene. Sivilstatusen er singel.

Aragorn Appelbom (25) kommer fra Tromsø. Aragorn har navnet sitt fra boken «Ringenes herre», som moren leste da hun var gravid med han. Han jobber på lager og drømmer om å bli fotballproff.

Aragorn spiller på Tromsdalen i 1. divisjon mens han venter på å bli oppdaget. Han er også singel men venter litt på den store kjærligheten.

Ken-Gøran Pedersen (26) kommer fra Lakselv og studerer i Haugesund. Ken-Gøran tiltrekkes av det ekstreme og drømmer om å gå over Nordpolen. Han har utdannelse fra Forvaret, har bodd ett år som fangstmann på Finnmarksvidda og jobbet ett år som guide på Svalbard.

Når går Ken-Gøran på nautisk i Haugesund. Han trener kickboxing, går på jakt, liker å reise og er en lidenskapelig fisker. Ken-Gøran er antirøyker og blir forbanna hvis andre røyker inne. Heller ikke han har dame.

Raymond Sandvik (25) kommer fra Stord. Raymond flyttet hjemmefra som 15-åring og har gått på ulike yrkesskoler. Han har samboer, er ordensmenneske, avholdsmann og avhengig av Cola.

Raymond elsker hunder og katter og er veldig opptatt av flotte biler. Stordabuen er bilmekaniker og kjører nattbuss i helgene. Han har vært både vaktmester og rørlegger. Raymond trente karate og fotball i mange år, men på grunn av en kneskade spiller han bare litt fotball for tida.

Ingeborg Rydsaa (26) kommer fra Molde og studerer i Bergen. Ingeborg er utdannet musikklærer men holder nå på med utdannelse innen media. Hun har lyst til å drive med markedsføring på internett eller starte et lite firma som arrangerer fester og selskaper for andre.

Ingeborg jobber i en vinkjeller på kveldstid og elsker å synge samt å reise. Hun snakker dessuten fire språk flytende (spansk, italiensk, fransk og engelsk) og jobber som guide. Dame har ikke type.

Gunvor Østgaard (22) kommer fra Børsa utenfor Trondheim. Gunvor studerer på lærerhøyskolen og jobber i en HVPU-bolig. Hun er samfunnsengasjert og ansvarsfull.

Gunvor har hatt de fleste typer jobber opp gjennom studietida. På fritida blir det mye jobbing, trening og samvær med familie samt venner. Sivilstatusen hennes er singel.

Siw Iren Bergstad (33) kommer fra Bergen. Siw Iren jobber som healer og aromamassør. Hun er alenemor og har to barn på seks og elleve år. Siw Iren er opptatt av det alternative og tror på overnaturlige ting.

Hun kan heale og ser sjøl syner. Bergenseren er et typisk følelsesmenneske som gråter lett men blir sjelden sint. Siw Iren er opptatt av energier, anti-stress og velvære. Livet leves på egen hånd.

Tuva Jorfald (23) kommer fra Asker. Tuva er en kvinnelig «surfedude». Hun er en livsnyter som akkurat har kommet tilbake etter å ha bodd ett år på Hawaii. Nå jobber Tuva midlertidig som telefonselger.

Hun har utdannelse i revy og teater fra folkehøyskole og har bodd ett halvt år i Frankrike samt ett halvt år i Bergen. Dama elsker å surfe, seile, skate, lese, skrive, stå på rollerblades og reise. Heller ikke hun har type.

Artikkeltags