Øyeblikkelig hjelp på helsetunet

KVALITETSSJEKK:
						 Ståle Refstie kvalitetssjekker sengen til nye tilbudet. På høgre side står rådmann Per Ove Dahl. På venstre side (fra venstre) avdelingssykepleier Britt Iren Bæverfjord, leder i oppvekst og omsorgsutvalget Jorunn Anne Solheim, pleie- og omsorgssjef Jorunn Telstad og prosjektleder Anne Berit Wullum.

KVALITETSSJEKK: Ståle Refstie kvalitetssjekker sengen til nye tilbudet. På høgre side står rådmann Per Ove Dahl. På venstre side (fra venstre) avdelingssykepleier Britt Iren Bæverfjord, leder i oppvekst og omsorgsutvalget Jorunn Anne Solheim, pleie- og omsorgssjef Jorunn Telstad og prosjektleder Anne Berit Wullum.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Øyeblikkelig hjelp døgnopphold er et nytt korttidstilbud ved Sunndal helsetun.

DEL

Øyeblikkelig hjelp døgnopphold retter seg mot en gruppe mennesker som kan få diagnose og behandling i Sunndal. Dersom diagnosen er uklar blir vedkommende sendt til sykehus. Lengden på oppholdet i det nye tilbudet begrenser seg til tre døgn. Etter tre døgn blir pasienten enten sendt hjem, flyttet over på andre tilbud, eller sendt til sykehus.

– Vi tar i mot pasienter som er for dårlig til å være i hjemmet, men som samtidig er for frisk til at et sykehusopphold er nødvendig. Eksempel på aktuelle lidelser er forverring av KOLS, lette lungeinfeksjoner, lindrende behandling, infeksjoner med lettere alvorlighetsgrad og justering av behandling ved hjertesvikt, sier avdelingssykepleier ved Sunndal helsetun Britt Iren Bæverfjord.

Dette er noe du kan lese om i papirutgaven av Aura Avis lørdag. I avisa kan du også lese hva ordfører Ståle Refstie og forretningsmannen Lars Løseth sier etter kommunestyrevedtaket om nei til spleiselaget på garasjeanlegget på Dørumtomta.

Artikkeltags