Øksendal Songlag hadde to forestillinger med julespillet «Stjerna fra øst» i førjulstida. Kirkekonsertene i Øksendal og Tingvoll var svært godt besøkt, og regnskapet i etterkant viste at koret satt igjen med et overskudd på hele 14.000 kroner. Koret hadde på forhånd blitt enige om at eventuelt overskudd skulle gå til Kirkens Nødhjelps arbeid for krigsofre i Ukraina.

Mandagskvelden, denne uka var medlemmene samlet til allmøte, for å overrekke gavesjekken til soknerådets Kirkens Nødhjelp-kontakt, Hilde Flatø Nausthaug.

Konserten i Tingvoll kirke i desember var dirigent Arne Magnes avskjedsforestilling etter mer enn 30 år som dirigent og musikalsk leder for koret i Øksendal. Medlemmene i songlaget har i flere måneder vært spente på om vi ville få ny dirigent etter Arne Magne, eller om vi måtte legge ned aktiviteten. Styret og kirkeverge Stig Rune Andreassen har jobbet iherdig med å få på plass ny dirigent. På mandagens møte kunne styremedlem Per Ove informere sangerne om at kantor Ingebjørg Charlotte P. Storset hadde takket ja til oppgaven som korets lagleder. Nyheten ble mottatt med stor applaus, og nå ser hele gjengen fram til å samarbeide med Ingebjørg, og vi ønsker henne hjertelig velkommen i det trivelige miljøet, der kaffepause og sosialt samvær også er en viktig del av øvingskveldene.

Det presiseres at både nye og gamle sangere er hjertelig velkommen til øving i Hov kirke hver tirsdagskveld.