Den omkomne basehopperen blir ikke hentet ned fra fjellet mandag. Politiet opplyste i morgentimene at været avgjør om det blir igangsatt en aksjon. Dagen startet med lavt skydekke og det har vedvart. Basehopperen, som er fransk statsborger, blir derfor ikke hentet ut før tidligst titrsdag. Sikkerhet for helikopterpilot og mannskap som skal fires ned i området blir hensyntatt. Det er ikke snakk om å gå på akkord med sikkerheten i dette oppdraget.

Planen var å gjennomføre oppdraget søndag, i og med at været ble bra. Da kom det imidlertid inn mange hasteoppdrag til helikopteret og en måtte derfor kansellere planen.

Det var torsdag kveld at to utenlandske basehoppere kastet seg ut fra Hårstadnebba. Bare den ene landet trygt. Det ble slått alarm øyeblikkelig og den forulykkede basehopperen ble raskt lokalisert. En lege ble med opp i helikopteret for å vurdere den forulykkede. Det ble konkludert med at basehopperen høyst sannsynlig hadde omkommet momentant. På grunn av været kunne det ikke iverksettes en aksjon for å få hentet ut basehopperen.