Politiet flytter til Håsøran industripark på Sunndalsøra

Lensmann Hallvard Vermøy flytter med lensmannskontoret.

Lensmann Hallvard Vermøy flytter med lensmannskontoret. Foto:

Politiet har tildelt kontrakt til Bratseth AS for nye lokaler til Sunndal lensmannskontor. Dermed vil politiet flytte inn i nye lokaler på Sunndalsøra.

DEL

Det er Politiets fellestjenester (PFT) som har bistått Møre og Romsdal politidistrikt med å inngå avtalen for lokalene. Etter en prosess ble de innkomne tilbudene vurdert ut fra pris, løsningsforslag og beliggenhet

Bratseth AS skilte seg ut som beste tilbyder i forhold til løsningsforslag, men pris var også av betydning.

– Tilbyderne viste god forståelse for de krav og tilpassinger som kreves av et moderne og funksjonelt lensmannskontor. De leverte forslag til gode løsninger, sier prosjektleder Ivar Mikkelsen i Politiets Fellestjeneste i en pressemelding.

– Jeg er glad for at dette nå er på plass. Det er en løsning som jeg tror både ansatte og innbyggerne vil bli fornøyde med. Vi ser fram til å kunne tilby våre ansatte og publikum nye moderne lokaler, sier lensmann Hallvard Vermøy i Indre Nordmøre politidistrikt.

Fra kontrakten er signert planlegges det for at bygget skal være innflyttingsklart i løpet av 2021. Leieavtalen vil ha en varighet på 15 år.

Artikkeltags