Politiet har fått flere meldinger om stjålne båter i nordmørsområdet: – Ser om det kan settes i sammenheng med motorsykkeltyven

DEL

Søndag kveld kan operasjonsleder Leif Arne Mork i politiet fortelle at de fremdeles ikke har fått noe gjennomslag i saken hvor de er på jakt etter en mann som mistenkes for et båt- og motorsykkeltyveri.

– Vi har fått meldinger om flere stjålne båter i nordmørsområdet den siste tiden. Blant annet er en båt funnet ved Risholmen på Averøy. Vi har vært i kontakt med eier som bekrefter at båten må ha vært stjålet. Vi har også fått melding om en båt som ble stjålet fra Torvikbukt en gang i løpet av forrige uke, sier Mork.

Han oppfordrer alle som har båter i nordmørsområdet til å ta en sjekk om båten ligger der den skal.

– Vi undersøker om disse tilfellene kan settes i sammenheng med båttyveriet i Dalabukta og motorsykkeltyveriet. Folk bør sjekke båtene sine da det virker som det er en aktiv person som er ute og stjeler, sier Mork.

Så langt vet ikke politiet noe om motivet bak tyveriene. De vil fortsette med sine undersøkelser gjennom kvelden og natten. Politiet ønsker fremdeles tips om noen observerer en rød motorsykkel da den fremdeles ikke har kommet til rette.

Jakter på mannen de tror utløste leteaksjonen – måtte droppe biljakt i sentrum

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken