Politiet i Sunndal: – Har noen sett denne personen?

Ønsker kontakt: Politiet ønsker å komme i kontakt med personen fra overvåkingskameraet.. Overvåkingsbilde Circle K / Politiet.

Ønsker kontakt: Politiet ønsker å komme i kontakt med personen fra overvåkingskameraet.. Overvåkingsbilde Circle K / Politiet.

I forbindelse med etterforskingen av et tobakkstyveri ved Circle K på Sunndalsøra ønsker politiet å komme i kontakt med en ukjent person som befinner seg på overvåkingsvideoen. Nå spør de publikum om hjelp.

DEL

Tobakkstyveriet skjedde ved Circle K på Sunndalsøra lørdag den 12. september. Der ble det stjålet sigaretter for et betydelig beløp. Politiet har foreløpig ikke løst saken. Det er imidlertid en person på overvåkingsvideoen de ikke har fått sjekket ut, og ønsker å komme i kontakt med vedkommende. Derfor går politiet ut med bilder fra et overvåkingskamera i det håp at vedkommende melder seg, eller for å få tips fra publikum som kan ha sett vedkommende.

– Det var mellom kl. 20.38 og 20.51 på lørdag kveld at videoen viser folk i lokalet under tyveriet. Vi ønsker å komme i kontakt med personen på bildet. Det er en mannsperson med skinnvest og caps. Har noen sett denne personen så ønsker vi at de tar kontakt med oss, sier politibetjent Øysten Klakegg Thorsen ved lensmannskontoret på Sunndalsøra.

Politiet har allerede vært rundt med bildet i håp om at noen kan kjenne igjen personen, men så langt uten hell. Politiet ser derfor ikke bort fra at vedkommende er utenfra.

– Tips oss på 02800 dersom noen har opplysninger om personen. Vi er også interessert i å høre fra publikum om de har blitt tilbudt veldig billige sigaretter, sier Klakegg Thorsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken