Senterungdommen: Anna Kristine Nisja valgt til leder

Nytt lag: Ivrige Senterungdommer sammen med gruppeleder i kommunestyret, Jørgen Singsdal.

Nytt lag: Ivrige Senterungdommer sammen med gruppeleder i kommunestyret, Jørgen Singsdal.

Senterungdommen hadde tirsdag 1. september oppstartsmøte på Sunndal kulturhus. Det var rundt 10 interesserte som møtte opp.

DEL

– Vi fikk oppretta lag med fire i styret vårt og det er vi veldig glade for. Vi gleder oss til å framover jobbe med saker som interesserer og engasjerer ungdommene i Sunndal, sier nyvalgt leder i Sunndal Senterungdom, Anna Kristine Nisja fra Gjøra.

Det har så vidt oss bekjent vært senterungdomslag tidligere i Sunndal, men laget har ikke vert aktivt på lenge. Nå ser vi fram til å engasjere flere ungdommer framover. Det er bare å ta kontakt med oss om du vil være med på laget eller er nysgjerrig på Senterungdommen.

Tilbudet på Sunndal videregående, kollektivtransport og fraværsgrensen var noen av temaene som engasjerte ungdommen som møtte opp. Det er noe styret, og laget nå framover vil jobbe med er nemlig disse sakene, som engasjerer ungdommen i Sunndal.

Nestleder i Senterungdommen, Dorthea Elverum, var med på møtet og ga en innføring i hva Senterungdommen jobber med for tiden, der neste hovedmål er å bli et sterkt Senterparti ved neste stortingsvalg. Fylkesleder i Møre og Romsdal Senterungdom, Dordi Boksasp Lerum, var en av initiativtakerne:

Det er veldig kjekt at vi nå har fått lag i Sunndal kommune, vi gleder oss til å bli flere på laget.

Ref.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken