Skaff deg tilgang til det digitale nyhetsbildet

Av
DEL

Rett på nettFortsatt er det en del av Aura Avis sine abonnenter som har betalt for tilgang til nettutgaven, men som ikke benytter seg av muligheten. Dermed får de heller ikke med seg alt som redaksjonen i Aura Avis skriver. Under normale omstendigheter kommer det aller meste av lokalstoffet fra nettet med på papir. Men i en turbulent og heseblesende koronasituasjon er ikke det mulig. Vi publiserer saker på nett fortløpende fra tidlig morgen og til langt på kveld. Mye av dette stoffet er så tidsbestemt, at det rett og slett blir uaktuelt lenge før papiravisa går i trykken.

Derfor er min oppfordring til deg som har komplettabonnement, men som ikke har ordnet med digital tilgang: Gjør noe med det, så sant du til daglig bruker PC, lesebrett eller smarttelefon. Den digitale tilgangen har du allerede betalt. Trenger du hjelp, så ta en telefon til oss – eller spør en venn.

Koronaviruset tar ikke påskeferie. Vi vet hvordan nyhetsbildet – lokalt, nasjonalt og internasjonalt – blir gjennom påskehøytiden. Redaksjonen i Aura Avis kommer av naturlige og nødvendige årsaker til å trappe ned på aktiviteten fra skjærtorsdag og utover. Men vi har folk på vakt, og vil sørge for jevnlige nyhetsoppdateringer på nett. Skjer det noe viktig, skal du få vite det av oss.

Jeg har både forståelse og respekt for at noen synes det er vanskelig å forholde seg til den digitale hverdagen. Derfor prøver vi å gjøre papiravisa så aktuell som mulig for dere som fortsatt vil ha den som eneste nyhetskanal. Men verden har forandret seg. I dagens virkelighet blir nettet et verktøy som trumfer alt annet. Når smittevernlegene i Sunndal og Tingvoll sender oss ei pressemelding med de siste oppdateringer fra sine kommuner, kan vi bringe informasjonen ut til befolkningen i løpet av et halvt minutt.

Lesertallene de siste ukene har vist at folk har bruk for den digitale lokalavisa. I en arbeidssituasjon som krever svært mye av en liten redaksjon, er det inspirerende å se at innsatsen bærer frukter. Aldri før har jeg som redaktør så sterkt kjent på at vi har et samfunnsansvar å forvalte. Derfor er det også mitt ønske at enda flere logger seg på auraavis.no.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags