Inviterer til åpen dag i alpinbakken

Samarbeid: Henrik Børset i Sunndal Alpinsenter Børsetlia er glad for initiativet fra Ingrid Vermøy (t.v.) i SuCom og Inger Janne Vermøy i Sunndal Energi.

Samarbeid: Henrik Børset i Sunndal Alpinsenter Børsetlia er glad for initiativet fra Ingrid Vermøy (t.v.) i SuCom og Inger Janne Vermøy i Sunndal Energi.

Artikkelen er over 1 år gammel

SuCom og Sunndal Energi inviterer til åpen ettermiddag og kveld i Børsetlia torsdag 14. februar. Det er valentinsdagen, så ta gjerne med en date.

DEL

Arrangementet torsdag 14. februar er ment å være en gave fra SuCom og Sunndal Energi til alle som liker å stå på ski, og som en støtte til det arbeidet som legges ned av Sunndal Alpinsenter Børsetlia.

– Vi leier heisen den dagen og holder åpent for alle som ønsker å bruke skiheisen. Det er ingen påmelding, så det er bare å komme. Det er jo også valentinsdagen, så her er det bare å ta med en date, sier Ingrid Vermøy i SuCom.

For alle

Inger Janne Vermøy i Sunndal Energi forteller at alle bakkene vil være åpen så lenge det er lys, og etter mørkets frambrudd blir det kjøring i den opplyste delen av alpinbakken.

– Det er også mulighet til å ta heisen opp på fjellet og gå på ski, sier Inger Janne Vermøy.

Det erkjørt opp 13 kilometer løype innover fjellet for turlangrenn. Henrik Børset er daglig leder i Sunndal Alpinsenter Børsetlia.

– Jeg synes initiativet er kjempemessig. Det er mange som kanskje ikke har vært i Børsetlia før, eller kanskje vil få igjen interessen for alpint om de kommer på den åpne dagen, sier Henrik Børset.

Daglig leder ser også den økonomiske fordelen.

– Det er absolutt greit å få en slik økonomisk håndsrekning. Det koster å drive. Tilskuddet fra kommunen har stått stille i ti år, og alt er dyrere, strøm, forsikring og avgifter, sier Børset.

Inger Janne Vermøy er imponert over den innsatsen som legges ned i alpinanlegget.

– Det er fantastisk at de klarer å drive et anlegg som Børsetlia på dugnad. Det er derfor vi i Sunndal Energi og SuCom ønsker å gi noe tilbake til lokalsamfunnet ved å ha en gratis dag i alpinbakken, og samtidig promotere det som finnes av muligheter i Børsetlia, sier hun.

Ingrid Vermøy er enig.

– Vi er utrolig heldig som har et lokalt alpinanlegg, og ønsker at folk skal benytte sjansen til å bruke det nå, sier hun.

Henrik Børset benytter anledningen til å komme med et lite forslag til de to.

– Dette kan jo bli en årlig tradisjon, foreslår han.

– Ja, kanskje det, sier Ingrid Vermøy.

Under hele arrangementet vil varmestua med kiosksalg være åpen.

Åpen skidag: Arrangøren håper mange kommer på åpen skidag på valentinsdagen.Arkivfoto

Åpen skidag: Arrangøren håper mange kommer på åpen skidag på valentinsdagen.Arkivfoto


Artikkeltags