(Tidens Krav) Norges kvinnelandslag står for tiden uten trener etter Martin Sjögren måtte gå. Ole Gunnar Solskjær er en av de som nevnes som aktuelle for å ta over som trener for Norges kvinnelandslag. Det melder NRK.

NRKs ekspert Carl-Erik Torp mener Solskjær kan være aktuell for jobben.

– Jeg aner ikke om han er aktuell eller interessert, men han er definitivt tilgjengelig. Hvorfor ikke? Når han er ledig på markedet, bør han være med i vurderingen. Dette er en av de mest attraktive jobbene i norsk fotball, sier Carl-Erik Torp til NRK.

Kvinnelandslaget har allerede en god Nordmørs-andel, med Ada og Andrine Hegerberg, Guro Reiten og Aurora Mikalsen aktuelle for spilletid. Med Solskjær på trenerbenken ville vi fått enda en kjent nordmøring i landslagsapparatet.

Solskjær har vært ledig siden november 2021, da han fikk sparken hos storlaget Manchester United. Han har ikke sett ut til å ha hastverk med å finne en ny jobb. Kanskje dette kan være trenerjobben han har ventet på?

Ifølge NRK er det flere andre som skal være aktuelle, deriblant Hege Riise, Nils Lexerød, Alexander Straus, Leif Gunnar Smerud, og Pål Arne Johansen.

Ole Gunnar Solskjær ferdig som Manchester United-manager