SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fredag er Augsburgs ulykkesdag

Augsburg og Dong-Won Ji liker ikke å spille kamper på fredager.

Augsburg og Dong-Won Ji liker ikke å spille kamper på fredager. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Elleve fredagskamper på rad uten seier.

DEL

Oddstips (Siste) Ståle Solbakken og FCK leverte torsdag. Det ga flotte 2,65 i odds (100 kroner i innsats), men de to andre tipsene våre på Zenit og Stjernen gikk beklageligvis ikke inn.

Fredagens langoddsprogram er innholdsrikt og på fotballfronten er det kampene fra spansk La Liga, fransk Ligue 1 og 1. Bundesliga som er mest interessante. Det er også flere kamper fra 2. Bundesliga og full runde i fransk Ligue 2. I tillegg er den drøss med ishockeykamper fra hele Europa.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Augsburg – Bayer 04 Leverkusen B

Tysk, 1. Bundesliga. Etter to seire mot Wolfsburg og Werder Bremen, kom Augsburg kraftig ned på jorden i forrige serierunde da de tapte 0–2 på bortebane mot Mainz.

Tapet gjorde at de falt ned til 13.-plass på tabellen, men de har komfortable ni poeng ned til nedrykkssonen. Så de er ikke i umiddelbar fare for å bli involvert i nedrykkskampen.

På hjemmebane har Augsburg bare vunnet tre kamper denne sesongen, men to av seirene kom i de tre siste rundene. Problemet til Augsburg er foran mål. De har kun scoret ni mål på ti hjemmekamper.

Et dypdykk i statistikk viser at fredag er en forferdelig dårlig dag å spille fotball på for Augsburg. Iallfall har det vært det de siste fem årene. Augsburg har nemlig ikke vunnet en fredagskamp siden 2012. Siden den gang har de spilt elleve kamper på fredagskvelder, hvor de har tapt åtte og spilt tre uavgjort.

Midtbanespilleren Ja-Cheol Koo er tilbake i startoppstillingen etter at han måtte stå over forrige kamp på grunn av en ankelskade.

Leverkusen er det mest uforutsigbare laget i 1. Bundesliga denne sesongen. Sist helg knuste de formlaget Eintracht Frankfurt hele 3-0, men i de to kampene før den tapte de mot Hamburger SV og M'gladbach.

En liten interessant faktaopplysning for dere tippere er at Leverkusen ikke har klart å vinne to kamper på rad denne sesongen. Spørsmålet er om de klarer det denne gangen. Jeg har troen.

Den tidligere Manchester United-spissen Javier Hernández har vært i glitrende form i de siste kampene. Han har scoret tre mål og har en målgivende på de to siste kampene. Meksikaneren scoret to av målene mot Eintracht sist helg.

Til tross for at resultatene har svingt voldsomt for Leverkusen denne sesongen, har de fortsatt mulighet til å spille seg inn i Mesyerligaen neste sesong. Før fredagens kamp har de bare syv poeng opp til en Mesterliga.plass, men skal de henge med i kampen om de plassene som har de ikke råd til å tape mot Augsburg.

Leverkusen henger fortsatt med i Mesterligaen, og de spiller den første åttendedelsfinalen i Mesterligaen mot Atlético Madrid i neste uke.

Forsvarsspilleren Omar Topraker suspendert til denne kampen. Han har pådratt seg fem gule kort.

Leverkusen har en solid statistikk mot Augsburg. De har aldri tapt mot dem i Bundesliga. Ja, de har faktisk vunnet samtlige syv duller mot Augsburg i perioden fra 2011 til 2014, men de fire siste matchene mot dem har endt uavgjort. Husk også at fredsgen er en elendig dag å spille fotball på for Augsburg. Den typen statistikk setter seg i hodet på spillerne.

Jeg tror fredagsmarerittet fortsetter for Augsburg. Borteoddsen er 2,15, og vi satser 250 kroner på singeltipset. Spillestopp er fredag klokken 2025.

Her er vårt singeltips fredag 17. februar:

Augsburg–Bayer 04 Leverkusen 2,85–3,15–2,15 B

Total odds: 2,15