Spørsmål til Sparebankstiftelsen Tingvoll

Av
DEL

LeserbrevLeser Yngve Lie sin reportasje i Aura Avis 19. mai 2020. «Sparebankstiftelsen Tingvoll drysset ut 4,1 millioner kroner over lag og foreninger i Tingvoll og Gjemnes».

Sparebankstiftelsen ble etablert i 2009 ved sammenslutning mellom Tingvoll Sparebank og Sparebanken Møre.

Så noen spørsmål. De midlene/kronene som Sparebankstiftelsen disponerer, er det overskudd fra Tingvoll Sparebank? Midler som banken klare å opparbeide seg, fordi folk i Tingvoll brukte banken? D.v.s. folk fra alle miljøer, engasjert i forskjellige lag og foreninger i Tingvoll «lånte» Tingvoll Sparebank penger? Tingvoll Sparebank forvaltet pengene til gode resultater og overskudd? Er det av dette overskuddet som Sparebankstiftelsen drysser ut over lag og foreninger i Tingvoll og Gjemnes? Har jeg rett så langt?

Side 2012 har vi lest i Aura Avis om fordelingen fra Sparebankstiftelsen Tingvoll. Jeg har til gode å lese om et bedehus som har fått tildelt midler. Jeg unte meg et lite smil da jeg leste slagordet til Sparebankstiftelsen. Det er «Evig liv er vårt perspektiv».

«E kan ikkje anna enn å undras»!

PS: Aura Avis beklager at en intern glipp førte til at dette leserbrevet publiseres første lenge etter at det ble mottatt av redaksjonen.

Red.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags