Sunndalsguttene ute av Norway Cup

Markus Lewis og de andre sunndalsguttene røk ut av Norway Cup torsdag.

Markus Lewis og de andre sunndalsguttene røk ut av Norway Cup torsdag.

Artikkelen er over 1 år gammel

Norway Cup er over for begge Sunndals guttelag.

DEL

Guttene på sjuerfotballaget til Sunndal G15/16 tok seg i går videre i A-sluttspillet etter en ellevill opphenting mot Uvdal IL (se kampen i opptak her). Men i åttendedelsfinalen mot Rollon SK onsdag kveld sa det stopp. Ålesundslaget vant 4-1, og det betyr at Norway Cup nå er over for sjuerguttene.

Ferdig med årets Norway Cup er også elleverlaget til Sunndal G16. Laget var høyt oppe etter 6-0 i sekstendelsfinalen i B-sluttspillet mot haugesundslaget Haugar SK onsdag kveld, men torsdag morgen ble også elleverguttene slått ut.

Motstander Langhus IL tok tidlig ledelsen i åttendedelsfinalen i B-sluttspillet, og Sunndal kom aldri inn i kampen igjen til tross for sjanser til å utlikne.

Kampen mot Langhus kan du se i opptak her

Tøff motstand for jentene

J16-jentene fra Sunndal, som imponerte stort i gruppespillet, skal ut i første sluttspillskamp torsdag ettermiddag. Da venter Blindheim IL, som ennå ikke har sluppet inn et eneste mål under årets Norway Cup. Laget fra Ålesund vant sin gruppe med resultatene 4-0, 8-0 og 5-0. I sekstendelsfinalen ekspederte de Sverresborg 4-0. Det kan bli en svært tøff kamp for Sunndal.

Oppdatering torsdag kveld: Jentene vant 2-0 og er videre til kvartfinale.

Artikkeltags