Reiten ble «dritings» etter pilletabbe under fotball-VM

Guro Reiten på pressetreff på hotellet i Provence dagen etter VM kampen mot Frankrike, før laget reiste nordover igjen til Reims for å møte Sør-Afrika. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Guro Reiten på pressetreff på hotellet i Provence dagen etter VM kampen mot Frankrike, før laget reiste nordover igjen til Reims for å møte Sør-Afrika. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Guro Reiten avslører at hun ikke husker noe fra natten etter Frankrike-kampen under VM i sommer.

DEL

I NFFs egen podkast, avslører Guro Reiten en aldri så liten pilletabbe under sommerens fotball-VM i Frankrike. Det skriver tv2.no.

Samtalen i podkasten med Reiten og landslagsvenninnen Caroline Graham Hansen dreier inn på søvnproblemene som fulgte i etterkant av sene VM-kamper. Duoen avslører at Reiten tok sovepiller for første gang etter gruppespillskampen mot Frankrike.

– Jeg var kynisk. Jeg har tatt sovepiller når det har vært sene kamper før, bare for å sove, men det var en annen ved siden av meg som aldri hadde gjort det før, forteller Caroline Graham Hansen leende.

– Dritings på vei til rommet

Reiten forklarer at hun fikk beskjed om å ta sovepillen under middagen.

– Og så kom jeg jo ikke lengre enn til trappen før jeg sovnet. Jeg undervurderte kanskje den pillen litt, sier hun.

I en latterfull samtale avslører venninnene videre hvordan natten forløp seg.

– Altså, Guro var dritings på vei inn til rommet, følger Graham Hansen opp.

– Og jeg husket ingenting.

– Nei, du hadde blackout.

Fylleangst

Den første personen Reiten møtte da hun kom ut av hotellrommet sitt morgenen etter den omtalte hendelsen var NFFs pressesjef Terje Skeie, som også er programleder i podkasten som NFF publiserte forrige uke.

– Du spurte hvordan jeg hadde sovet, og jeg turte ikke å si noe, ler Reiten i podkasten.

– Du så så flau ut. Du så rett og slett ut som en person med skikkelig fylleangst, svarer Skeie.

– Ja, men jeg hadde det! Og det ble ikke bedre da vi hadde medietreff om morgenen og alle spurte om problemer med å sove etter slike kamper. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Jeg har aldri sovet så godt i mitt liv, sier Reiten.

Hun forteller at hun halverte dosen etter neste kamp.

Norge tapte den nevnte gruppespillskampen mot Frankrike 1-2, men tok seg som kjent likevel videre fra gruppespillet og helt til kvartfinalen.

Artikkeltags