Sunndal demensforening: Året 2020

Av
DEL

Leserbrev Nasjonalforeningen for folkehelsen Sunndal demensforening ser tilbake på året 2020 som et svært annerledes år for oss alle, og særlig har det vært utfordrende med smitteverntiltak og isolasjon for personer med demens og deres pårørende.

Våre åpne informasjonsmøter og andre aktiviteter har vi måttet avlyse. Kun to Lørdagskafeer fikk vi avviklet før nedstengningen startet.

Sunndal demensforening vil takke våre medlemmer og alle andre som har støttet oss og Nasjonalforeningen dette året med frivillig arbeid og pengestøtte, og vi takker alle aktivitetsvenner som trofast gir av sin tid til noen som trenger det.

Demensaksjonen Stopp Alzheimer og demens ble i år digital på Vipps, Facebook og SMS. Vi takker alle som støttet oss i arbeidet for å finne en kur mot demens, og spesielt vil vi takke elever med valgfaget «Innsats for andre» på Sunndal ungdomsskole for deres bidrag.

Vi må håpe og vi må satse. For det er pengene det står på. Det er bare forskning som kan stoppe demens. Alle bidrag, store og små er viktige for å øke kunnskapen om demens, slik at alle som har en demenssykdom kan oppleve å bli møtt med aksept og forståelse.

Vi ønsker alle en God Jul og et Godt Nytt ÅR.

Vi ser fram til å treffes i 2021.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken