Sunndal Rockeklubb inviterer: Endelig skal det jammes igjen!

Endelig: Rockeklubben ser fram til å kunne invitere til jam igjen. Fra v. Henrik Sandbukt, Øystein Sandbukt, Petter Bjørnbakk, Sindre Mo og Roger Røen.

Endelig: Rockeklubben ser fram til å kunne invitere til jam igjen. Fra v. Henrik Sandbukt, Øystein Sandbukt, Petter Bjørnbakk, Sindre Mo og Roger Røen.

Av

Etter måneder med nedstengt uteliv, rykker det i rockefoten på stedets musikere. Fredag 2. oktober inviterer Sunndal Rockeklubb derfor til jam på Garasjen.

DEL

Mange har savnet uteliv, levende musikk og folkeliv det siste halvåret. Likevel har ikke de lokale utestedene blitt rent ned etter at dørene igjen åpnet for publikum. Publikum har kanskje vært skeptisk til restriksjoner eller tidlig stenging. Nå håper imidlertid Sunndal Rockeklubb at publikum er like sultne på livemusikk som klubbens medlemmer er på å spille.

– Vi er klare over at det vil bli annerledes med en fredagsjam der man må sitte i ro på plassen sin, og få bordservering, men mener bestemt at det likevel er verdt å ta turen ut for å oppleve god, levende musikk, sier leder i klubben, Øystein Sandbukt.

Garasjen er det største av lokalene som Rockeklubben benytter seg av, og ved å utnytte plassen godt, håper man at det vil bli plass til et bra publikum.

– Musikerne er i alle fall kjempeklare for å spille, så vi stiller med et bredt lag på scenen og mener vi kan friste med et bredt spekter musikk. Her er det noe for enhver, lover Petter Bjørnbakk.

Publikum på Sunndalsøra er ikke kjent for å komme ut tidlig, og med stengte kraner ved midnatt, kan dette by på en utfordring for både arrangør og utested.

– Men her vil det være så mye god musikk å få med seg, og så få plasser å kjempe om, at det er bare en ting som nytter: Å komme ut tidlig, sier Sandbukt.

– Dessuten er vi vel litt sulteforet på uteliv nå, så det skal bli deilig å samle en liten gjeng og gå ut sammen, sier Bjørnbakk.

Publikum oppfordres om å følge med på klubbens sosiale media for å orientere seg om billettsalg og konsertstart. Å sitte hjemme og telle på knappene, vil ikke nytte denne kvelden.

– Det er begrenset med plasser og mange musikere i sving, så her er det bare å komme seg ut. Klubben jobber også med å få til flere band-kvelder i tillegg til de månedlige jam-kveldene framover mot jul. Vi håper publikum tar imot disse kveldene like godt som vi tror de vil, og at de har savnet levende musikk like mye som vi har savnet å spille for dem.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken