Gje meg handa di, ven takker for alle bidrag

Fakkeltog: Like langt som 17. maitoget.Foto: Tommy Rustad

Fakkeltog: Like langt som 17. maitoget.Foto: Tommy Rustad

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL8. oktober samlet Sunndal seg på Øratorget. Med et fakkeltog på lengde med 17. maitoget viste vi hva det betyr for oss å få ta imot folk i nød. Arrangementet hadde ikke vært mulig uten god og bred støtte fra folk og bedrifter i Sunndal.

Tusen takk til Bunnpris, Coop Extra, Kiwi og Rema 1000 for matvarer.

Nille, Hårsmia, Møbelhuset, Eurosko, Vita, Ark, Tilbords, Dressmann, Apotek1, Life, Ivar Øverlie, Europris, Watten, Tante Bodil, Sutech, Power, Kammerset, Cubus, Amfi og Sport1 for premier og lodd til lynlotteriet. Ødegaard Supply for papp og plastikk. Øra Farge og Miljø for fakler. Europris som lot oss kjøpe til innkjøpspris. Sunndal Rockeklubb for backline. Jan Erik Myren for lyd. Åge Fossum og Natalya Fossum på Mediahuset for bilder. Sunndal kulturhus for lån av huset. Reidar Holmefjord for utlån av kjøkken. Johansen Bakeri for saft, kaffe og diger marsipankake. Oda Svendgård for scenografi. Takk til habiliteringsavdelingen i kommunen for kaker og hjelp til å spre underskriftskampanjen.

Takk til alle artister som stilte opp.

Takk til Linn Fjelle Hagen, Marie Ange Bergslid, Khaled Altawil, Beboerrådet på asylmottaket og Simbret, Akberet, Adar, Selamhawit og Fatma for matlaging.

Takk til Tjukkasgjengen for hjelp med gjennomføring av loddsalg.

Takk til alle som har bidratt med penger og kofferter.

Artikkeltags