Legger ut fire nøkkelferdige boliger på Tredalsbakken

Utsikten fra de nye boligene blir fantastisk.

Utsikten fra de nye boligene blir fantastisk.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Trædal Eiendom as og Norgeshus Oppdal Bygg as har innledet et samarbeid hvor Norgeshus Oppdal Bygg as blir utførende entreprenør og Trædal eiendom as vil være prosjektleder.

Det skriver Jostein Trædal fra Trædal Eiendom as og Stig Fjellstad fra Norgeshus Oppdal Bygg as i en pressemelding.

Norgeshus Oppdal Bygg AS ble etablert i 2001 og har pr. dag 29 fast ansatte og hadde i fjor en omsetning på 64 mill. Vi har egen elementproduksjon med 7 årsverk som leverer både til egen virksomhet og for andre aktører. Ca. 80% av vår omsetning er relatert til boligbygging som eneboliger og flermannsboliger.

Trædal Eiendom as er et selskap som eier Trædalsbakken og leier ut bygninger og areal til Trædal Hotell og Turistsenter og Sunndalsøra Hi-hostell (Tidligere ungdomsherberge). Anlegget består av 8 leiligheter, 30 hotellrom og 24 anleggsrom i modulbygg.

I første fase vil det bli lagt ut 4 tomter med nøkkelferdige boliger som legges ut for salg. Etterspørselen vil så gi svar på om markedet vil ha boliger som vist på bebyggelsesplan, eller om det er andre typer boliger som det er aktuelt å bygge. Totalt gir reguleringsplanen mulighet for å bygge 22 enheter på tomta.

Området som skal bebygges ligger i området fra Gammelhuset og mot Lykkja. 8 av tomtene vil ligge helt fram på kanten med veranda ut mot fjorden. Tomtene vil få en fantastisk utsikt ut over sunndalsfjorden og sentrumsområdet. Området har også sol hele året da dalen har nord/syd retning.

Byggene som skal legges ut for salg blir mellom 69m2 og 100m2 med carport og utebod mellom hver enhet, slik at man kan gå rett fra bilen og inn i huset uten å være ute i regn og snø.

Byggene i en etasje vil være universal utformet slik at rullestol kan benyttes rett fra carport og inn i bolig uten å måtte ut. Boligene vil passe både for eldre og familier i etableringsfasen.

I bakkant av eiendommen er det planlagt med 2 etasjes hus hvor stue og kjøkken vil bli i 2 etasje med stor veranda slik at det blir utsikt ut mot sjøen. Disse husene er litt større og kan tilpasses kjøper med tanke på innredning og materialvalg.

Det tas sikte på å arrangere et informasjonsmøte hvor planene vil bli presentert og hvor representant fra Norgeshus Oppdal Bygg vil være tilstede. Husene vil bil bygget på Norgeshus Oppdal Bygg sin fabrikk på Oppdal. Dette korter ned byggetiden og gir god kvalitet på bygget da produksjonen foregår innendørs.

Artikkeltags