Klart for skøytefest på Gjøra søndag

KLAR FERDIG GÅ: Det blir full fart på Gjøra søndag. Dette bildet er fra 2012.

KLAR FERDIG GÅ: Det blir full fart på Gjøra søndag. Dette bildet er fra 2012.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Søndag er det klart for Sunndalsmesterskapet på skøyter på Gjøra. Den årvisse begivenheten skjer i år søndag 26. februar kl. 13.00. Det er gratis påmelding og helst innen kl. 12.30. Det er premiering, loddsalg og kiosksalg – og god stemning når Driva Idrettslag inviterer til det årvisse mesterskapet. Det er også fine værmeldinger og sol søndag.

- Det har vært en knallvinter for vinterbygda Gjøra med stabile snøforhold i skileikeområdet og i lysløypa og fine isforhold på skøyteisen. Isleggerne og skøytegruppa har også i år gjort en fenomenal jobb for å sørge for gode forhold. Værmeldingene framover tyder også på kalde, stabile temperaturer, slik at vi får gode forhold til selve skøytemesterskapet og skøytedagen. Vi har åpen kiosk og varmestue, sier leder i Driva IL, Tommy Fossum.

Han minner om at det er vanlig skøytedag også for de som ikke vil stille i konkurranse. Alle søndager fra klokken 12 i januar, februar og til langt uti mars er det skøytedager med åpen kiosk ved skøytebanen.

Driva IL melder om at skøytebanen har vært brukt av mange også i vinter. Skøyteisen er åpen for fritt bruk og laget har skøyter i alle mulige størrelser til utlån helt gratis. Det er også hjelmer og annet skøyteutstyr som folk i alle aldre kan benytte. Varmestue og toalett er åpent hele døgnet og flombelysning kan skrues av og på etter behov. Dette et lavterskel, gratistilbud, tilrettelagt av Driva IL, som gjøres på dugnad.

- Driva IL ønsker alle hjertelig velkommen til å bruke tilbudet. - Vi håper på gnistrende is under vintersol og blå himmel på søndagens mesterskap. Alle er hjertelig velkommen, sier Fossum.

Artikkeltags