Skøyteisen klar på Gjøra

Full fart på skøytebanen.  Dette bildet er fra 2014.

Full fart på skøytebanen. Dette bildet er fra 2014. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Isen er fin og utstyret er preppet og klar for fritt bruk på Gjøra

Dugnadsgjengen i skøytegruppa i Driva Idrettslag har de siste ukene kjørt på tonnevis med vann - og med minusgrader har isen blitt bra. Det ser ut som de neste dagene fortsetter med meget gode forhold.

Skøytebanen er åpen for fritt bruk - og laget har skøyter i alle mulige størrelser til utlån helt gratis. Det er også hjelmer og annet skøyteutstyr som folk i alle aldre kan benytte. Varmestue og toalett er åpent hele døgnet og flombelysning kan skrues av og på etter behov.

Skøytedag hver søndag

Alle søndager i januar og februar – vinterferien inkludert - fra klokken 12 er det dessuten skøytedager med åpen kiosk ved skøytebanen.

- Det er skøytedag hver søndag til og med 18. mars. Dette er et lavterskel, gratis tilbud tilrettelagt av Driva IL, som gjøres på dugnad. Vi ønsker alle hjertelig velkommen, men ber at alle som benytter seg av tilbudet forlater garderobe og varmestue slik de selv ønsker å finne den, nemlig ryddig og i orden, sier leder av idrettslaget, Tommy Fossum.

Isen vil være åpen for besøkende så lenge det er praktisk mulig. Det vil for øvrig bli Sunndalsmesterskap på skøyter – forhåpentligvis på gnistrende is under vintersol og blå himmel – den 25. februar.

- Vi håper så mange som mulig benytter seg av tilbudet, og ønsker alle hjertelig velkommen, sier Fossum.

Barn i aktivitet

Idrettslaget arrangerer Barn i aktivitet hver mandag gjennom hele vinteren, og foruten aktiviteter på skøyteisen er det ski, hopp og skileik og turer i skog og mark for barna som er medlemmer. Til familiedagen under sommerfestivalen Gjæra Gjøra vil idrettslaget også i år arrangerer motbakkeløp.

Styret i Driva IL i 2018 består av følgende personer: Leder Tommy Fossum, nestleder Monika Myrle, kasserer Jorunn Klingøy, sekretær Marit Bjerkaas og styremedlem Tore Almberg Gravem.

Artikkeltags