Eldrepolitikk i fokus

Alle er velkommen: Leder i Sunndal pensjonistforening Knut Fredriksen inviterer alle i Sunndal til paneldebatt om eldrepolitikken i Sunndal.

Alle er velkommen: Leder i Sunndal pensjonistforening Knut Fredriksen inviterer alle i Sunndal til paneldebatt om eldrepolitikken i Sunndal. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Paneldebatt med politikerne onsdag 26. august i Støgu

DEL

NRK-veteran Geir Helljesen leder debatten Geir Helljesen skal lede paneldebatt om eldrepolitikken i Sunndal.

Generalsekretær Harald Norman i Pensjonistforbundet holder innledning.

Onsdag kveld den 26. august vil det bli folksomt i Støgu på kulturhuset. Da stiller alle partier med sine førstekandidat er for å debattere eldrepolitikken i Sunndal. Paneldebatten har sterke navn på ledersiden.

Godt forberedt

Det er Sunndal Pensjonistforening som arrangerer debatten, og leder Knut Fredriksen er svært fornøyd med at akkurat disse to kommer til Sunndal.

– Harald Norman skal sammen med Geir Helljesen være innleder og møteleder i paneldebatten. Det borger for en høy kvalitet, sier Fredriksen.

Selv om disse to er høyt profilert på riksplan, er det lokal politikk som står på dagsorden.

– Denne uka bruker Helljesen på å sette seg inn i partiprogrammene i Sunndal, og forholdene for de eldre i Sunndal kommune, sier Fredriksen.

Både panelet og publikum kan derfor regne med at alle sider vil bli belyst, og at spørsmålene som blir stilt vil få et svar. Fredriksen er likevel klar på at dette skal bli et positivt og konstruktivt møte, både for politikere og publikum.

– Vår intensjon er at folk skal forlate møtet med en optimisme for den kommende fireårsperioden, sier Fredriksen.

Sterke navn

Geir Helljesen er kjent for sitt arbeid i NRK, og særlig da i forbindelse med valg og valgsendinger.

Harald Norman har i en årrekke ledet Pensjonistforbundet, og gjort en rekke grep som har ført til at eldre har fått det bedre her i landet.

– Det som er spesielt med ham er at han er en så stor kapasitet på området. Pensjonistforbundet er utrolig heldig for at de har klart å beholde ham i alle disse årene, sier Fredriksen.

Han gir Norman æren for mye av det gode arbeidet som er gjort.

– Mye av det gjennomslaget som Pensjonistforbundet har hatt ovenfor sentralmyndighetene det skriver seg fra det arbeidet han har gjort som generalsekretær, sier Fredriksen.

Spørsmål fra salen

Knut Fredriksen oppfordrer alle som har spørsmål til politikerne om å stille dem under paneldebatten. Det er valg, og politikerne er glad for å kunne fortelle hva de står for.

– Jeg vil ønske alle velkommen til paneldebatten i Støgu på onsdag, sier Fredriksen, som ønsker at alle skal få en god og givende kveld.

I lørdagens avis står det at debatten er den 26. september. Det er feil. Den er selvsagt før valget.

Artikkeltags