Guttene på sjuerfotballaget til Sunndal G15/16 tok seg i går videre i A-sluttspillet etter en ellevill opphenting mot Uvdal IL (se kampen i opptak her). Men i åttendedelsfinalen mot Rollon SK onsdag kveld sa det stopp. Ålesundslaget vant 4-1, og det betyr at Norway Cup nå er over for sjuerguttene.

Ferdig med årets Norway Cup er også elleverlaget til Sunndal G16. Laget var høyt oppe etter 6-0 i sekstendelsfinalen i B-sluttspillet mot haugesundslaget Haugar SK onsdag kveld, men torsdag morgen ble også elleverguttene slått ut.

Motstander Langhus IL tok tidlig ledelsen i åttendedelsfinalen i B-sluttspillet, og Sunndal kom aldri inn i kampen igjen til tross for sjanser til å utlikne.

Kampen mot Langhus kan du se i opptak her

Tøff motstand for jentene

J16-jentene fra Sunndal, som imponerte stort i gruppespillet, skal ut i første sluttspillskamp torsdag ettermiddag. Da venter Blindheim IL, som ennå ikke har sluppet inn et eneste mål under årets Norway Cup. Laget fra Ålesund vant sin gruppe med resultatene 4-0, 8-0 og 5-0. I sekstendelsfinalen ekspederte de Sverresborg 4-0. Det kan bli en svært tøff kamp for Sunndal.

Oppdatering torsdag kveld: Jentene vant 2-0 og er videre til kvartfinale.