Tar avstand fra uttalelsen om at vi har råd til å gi fra oss 1,4 millioner i eierandeler

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Kommentar til Bjørn Stomsvik sin uttalelse om Sunndal Røde Kors sine eierandeler i Sunndalsøra Samfundshus, publisert 08.12.2020.

Vi i Sunndal Røde Kors (SRK) tar avstand fra uttalelsen om at vi har råd til å gi fra oss 1,4 millioner i eierandeler til Sunndal Kommune. Summen det her refereres til er heller ikke noe vi er kjent med som fakta i saken. Å ja, saken er tatt opp internt i SRK. Dette er en komplisert sak som har vært drøftet utallige ganger på styremøter de siste årene, etter hvert som ny informasjon har framkommet. Men fortsatt så er det mye usikkerhet, og sannheten er trolig at ingen har alle fakta. Hvilke summer og tall stemmer? Hva står det, og hva betyr det som står i alle dokumentene i saken? Hvilke forpliktelser er forsømt, og av hvem? Mye av dette får vi kanskje aldri svar på.

Det vi er enige om i SRK er at vi fortsatt ønsker en storstue i Sunndal, en storstue som alle i kommunen kan nyte godt av. SRK er en frivillig humanitær organisasjon som i stor grad er avhengig av støtte fra lokalsamfunnet, samtidig er det aller viktigste mandatet til SRK å støtte lokalsamfunnet tilbake.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken