Tilbud til deg som er Aura Avis-abonnent: Nå får du gratis tilgang til alle Amedia-avisene

Fra og med i dag, 23. mars, får alle som abonnerer på Aura Avis gratis tilgang til alle landets Amedia-aviser.

DEL

Koronakrisen har skapt et enormt informasjonsbehov. Amedia – som eier Aura Avis og over 70 andre lokalaviser i hele landet – tar konsekvensen av dette, og gir en halv million abonnenter tilgang til alle avisene i konsernet. Tilbudet gjelder ut april.

I en internmelding til alle ansatte i Amedia skriver direktør for forbrukermarked i Amedia, Haakon Johansen:

– Unntakstilstanden som er oppstått som følge av korona-pandemien gjør at avisene må utøve sitt samfunnsansvar og sin rolle som nyhetsformidler på en særskilt måte. Derfor vil nå 493.000 abonnenter på Amedias dagsaviser og største fådagersaviser bli tilbudt fri digital tilgang til alle Amedias aviser og nettsteder. Tilgangen til alt plusset innhold fra hele Amedia-universet vil være tilgjengelig til utgangen av april måned for disse abonnentene. Med dette offensive grepet vil avisene hjelpe folk å forstå hvordan korona-situasjonen påvirker dem og deres nærmiljø, men også hvordan det påvirker familie og venner og folk de bryr seg om i andre deler av landet.

Bringer folk nærmere hverandre

– Vi lever alle i en unntakstilstand. Mange har slekt og venner rundt om i Norge som de nå er avskåret fra å treffe. Ingen vet hvor lenge vi skal ha det slik. Jeg synes det er fantastisk at Amedia i en slik situasjon har fått til denne ordningen., som bidrar til å bringe folk i dette landet i alle fall litt nærmere hverandre, sier Lars Steinar Ansnes, ansvarlig redaktør/daglig leder i Aura Avis.

Her får du tilgang til Aura Avis og alle Amedias aviser.

Se lista over alle avisene du nå har tilgang til her.

Artikkeltags