Siste dag med gjengen

Rådmann Olaug Haugen og Bjørn Sletbakk.

Rådmann Olaug Haugen og Bjørn Sletbakk. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

I dag var det takk for laget, farvel og lykke til i ny stilling som rådmann i Fitjar. Olaug Haugen hadde fredag sin siste dag med gjengen på Tingvoll kommunehus - og fikk med seg en gammel skrivemaskin i avskjedsgave.

Den en påminnelse om at det er skrevet mange saker av tidligere byråkrater i Tingvoll, som har påvirket både folk og lokalsamfunn.

Hun begynte i kommunen første gang i 2002., og som rådmann fra 2005 inkludert en periode i Averøy. Assisterende rådmann Bjørn Sletbakk er konstituert i stillingen, og var den som takket henne for innsatsen.

- Du har vært en god rådmann for oss og tingvollsamfunnet. Du har fått i gang og ferdigstilt mange samfunnsprosjekter, samtidig som du har tenkt på tjenestene. Du har vært til nytte for tingvollsamfunnet, sa Sletbakk, som føyde til at hun som person har et smittende humør og en medmenneskelig måte å framstå på.

Det var i lunsjpausen sammen med ansatte på huset, Haugen ble hedret med gode ord. Hun på sin side takket de ansatte:

- Jeg synes dere er steike flinke. Dere har en arbeidskapasitet og dedikasjon til oppgavene, som er fantastisk bra - og nødvendig. Takk for alle årene siden 2002. Jeg er glad i Tingvoll.-

-


Artikkeltags