IL Triumf markerer 90-årsjubileum med familiedag

MØTE: En verdensstjerne og to lokale helter på Tingvollekene i 1979. Magne Wullum /t.v.), Sebastian Coe og Asle Olsen. (Faksimile AA)

MØTE: En verdensstjerne og to lokale helter på Tingvollekene i 1979. Magne Wullum /t.v.), Sebastian Coe og Asle Olsen. (Faksimile AA)

Av

Jubileum og samtidig renovert idrettsanlegg og ny fotballbane er grunn til å markere.

DEL

De siste årene er kiosken rustet opp, fotballbanen har fått nytt dekke, og de har blant annet investert i robotklipper og styrketreningsrom.

– Dette takket være sparebankstiftelsen og dugnadsfolk, sier laget leder Torunn Koksvik.

IL Triumf er for mange kjent for Tingvollekene. Arrangementet var stort, og var gjestet av flere kjente stjerner i friidrett-verden.

I dag er driften veldig annerledes, slik som tidene ellers også forandrer seg. Men i forbindelse med familiedagen den 8. juni, har laget fått produsert et stort skilt over Meisingset stadion sine banerekorder fra storhetstiden.

– Likeens vil de som ønsker å mimre, eller få ett innblikk i hvordan det så ut under Tingvoll-lekene, få mulighet til å kose seg med en bildekavalkade fra åra 1956–1994 på skjerm. Gjerne med et kakestykke og en kaffekopp attåt.

Lørdag er det lagt opp til at det vil være noe å se på og være med på for alle aldre.

– Det vil selvsagt være aktivitet, vi er jo et idrettslag. Men aktiviteten denne dagen blir med en vri, og forhåpentligvis med stor underholdningsverdi. Her nevnes farmen-greiner, hvor både barn og voksne får mulighet til å kjempe parvis i melkespannholding, slegge og tautrekking. Det blir litt fotballmoro, og det er mulighet til å gå en natursti som er lagt til rette for både ung og gammel.

Er det noen sjuke kosedyr som trenger behandling, så er det håp om bedring. Røde Kors kommer med sitt bamsesjukehus. Smia blir for øvrig åpen og likeens kan besøkende beskue det nye treningsrommet. Det blir også besøk av vikinger.

– I kiosken blir det is, brus, kaffe og kaker, og i grillen får man Stadion-burger og pølser.

De som ennå ikke har fått kjøpt lodd til kunstutstillingen, som henger på Drøpping på Tingvoll, får sjansen til det. Kunstgevinstene blir trukket i oktober.

Dagen derpå søndag 9. juni, går den årlig Hanemsvatnet rundt.

Koksvik og laget ønsker folk velkommen til både familiedag og Hanemsvatnet rundt.

Artikkeltags