Tre biler har kollidert – mann i 80-årene fratatt førerkortet

DEL

Tidens Krav har mottatt et tips om en bilulykke på E39 på Aspøya, som ligger i Tingvoll kommune.

Tipseren forteller om to biler som har krasjet, og at politiet er på stedet. Tipseren sier også at han observerte at airbagene var utløst i den ene bilen og at en person satt og holdt seg til brystet.

Politiet i Møre og Romsdal informerer om at det faktisk var tre biler involvert i hendelsen – som de beskriver slik: Bil nummer én skulle ta av fra E39 og hadde stoppet. Bilen nummer stoppet – helt naturlig – i vente på at bil nummer én fikk kjøre av. Deretter kom bil nummer tre og krasjet inn i bil nummer to – som igjen ble dyttet inn i bil nummer én.

Sjåføren av bil nummer tre, en mann i 80-årene, fikk førerkortet inndratt på stedet. Han hadde en kvinnelig passasjer, også hun i 80-årene, som klagde på smerter i brystet som følge av kollisjonen.

– Det er den eneste tilbakemeldingen vi har fått om skade så langt, forteller operasjonsleder Tor André Gram Franck til Tidens Krav.

Veien ble stengt like etter ulykken, men klokken 14.14 ble ett felt åpnet, politiet dirigerer trafikken forbi ulykkesstedet.

Operasjonsleder Gram Franck sier videre at det totalt var syv personer involvert i ulykken: to i bil nummer én, tre i bil nummer to og to i den siste bilen.

Det er uvisst hvor mange som blir tatt med i ambulanse.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 13.19 – og var på stedet 13.20, ifølge Gram Franck.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken