Gå til sidens hovedinnhold

Underskriftskampanje leveres til Nesset kommune og miljøvernministeren

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Tusen takk til alle som har engasjert seg, og fremdeles engasjerer seg, i en av områdets viktigste kampsaker for å beskytte naturen vår, oss selv, og ikke minst kreve at næringsutviklingen som foregår i vår region er trygg og bærekraftig. I fjor ble i alt 1225 underskrifter samlet inn ved denne underskriftskampanjen, som nå leveres til Nesset kommune og Miljø- og klimaminister Ola Elvestuen.

Jeg oppfordrer alle til å fortsette følge med og engasjere seg! Dette er en av de viktigste miljøsakene du vil få oppleve for nærområdet, med mulige konsekvenser i 1000 års perspektiv! Om vi alle bruker stemmene våre, har vi mulighet til å påvirke resultatet. Det er allerede mange andre lokaliteter som har fått avverget etableringen av ulike gift-deponi, som følge av massive protester. La oss føye oss inn i den rekken.

Hva kan du gjøre? Les deg opp, skriv et innlegg, prat om det i lunsjen, støtt Giftfritt Nesset, start en aksjonsgruppe, bli med i en miljøorganisasjon. Mulighetene er mange- se til ungdommen som tar miljøkampen til nye høyder i disse dager.

Kommentarer til denne saken