Vi skalker lukene, men har ikke tenkt å gå i dvale

Av

Døra inn til Aura Avis sine lokaler i Alti Sunndal er nå stengt hele dagen. Men spaltene våre er åpne. Vi skal fortsatt drive lokalavis.

DEL

KommentarAv hensyn til smittefaren – vi ønsker verken å bli smittet eller å smitte noen – tar vi ikke imot besøkende i avislokalene. De som vil ha kontakt med avisa må enten ringe eller bruke e-post.

Ingen vet hvor lenge dette vil pågå, eller hva som kommer til å skje i dagene og ukene framover. Så langt har vi drevet avisa som normalt etter koronautbruddet, og planen er å fortsette med det.

Lesertallene våre på nett de siste dagene har vist at behovet for informasjon er svært stort og at lokalsamfunnet har bruk for oss. Det er en del av lokalavisas samfunnsoppdrag å stille opp i situasjoner som dette, gjennom å formidle informasjon som er av vital samfunnsmessig betydning. Dette stoffet publiseres gratis. Ved siden av satser vi bredt på å lage saker som belyser ulike sider ved koronakrisen. Disse artiklene er forbeholdt de som har abonnement.

Medarbeiderne i Aura Avis kommer til å veksle mellom å være på kontoret og å jobbe hjemmefra i tiden framover. Mye kan gjøres hjemmefra. Men samtidig er vi avhengige av å ha en minimumsbemanning på kontoret for å opprettholde service og produksjon av dagsaktuelt stoff.

Når ting skjer så fort som i den svært dramatiske situasjonen vi nå er oppe i, blir nettet den mest effektive nyhetskanalen. Jeg anbefaler alle å gå jevnlig inn på auraavis.no, der det skjer oppdateringer fra tidlig morgen til langt på kveld. Papiravisa vil selvsagt komme som vanlig. Den svært spesielle arbeidssituasjon gjør at avisa noen dager kan komme til å inneholde litt færre sider enn til vanlig.

Foreløpig er alle som jobber i Aura Avis friske og raske. Måtte det vare. Vi har altså skalket lukene. Men verken redaksjon eller salgsavdeling har gått i dvale. Tvert imot, det syder av innsatsvilje innenfor glassveggen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags